Senegal-Formació MLomp

Període 2008-2012

En aquest període el projecte s’ha centrat en la rehabilitació de les estructures productives i docents de la granja escola de M’lomp.

 

 

 

Principalment inversions que han servit per reformar galliners, porquerisses, instal·lacions agrícoles (regs, pous), aules, despatxos, etc. d’estructures existents que amb el pas dels anys estaven deteriorats i que també necessitaven posar-se al dia.

D’altra banda, s’ha dotat el centre d’un vehicle tipus pick-up i s’han fet altres inversions als terrenys de Loudia I i Loudia II per a la producció agrícola i ramadera respectivament. Com a exemple, per al centre agrícola s’ha adquirit a Catalunya maquinària (tractors i complements) a través del Banc de Recursos i s’han traslladat al Senegal, també s’han construït nous pous d’aigua i als terrenys de Loudia II s’han aixecat estables pel bestiar i un magatzem de farratge.

A nivell docent la granja escola ha continuat oferint formació no reglada alguns joves futurs agricultors i grups de dones de la zona.

El projecte va engegar amb el suport de diversos actors, incloses les aportacions de l’Ajuntament de Caldes de Montbui i el Consell Comarcal del Vallès Oriental, entre d’altres. A més, el calderí Josep Artigas va destinar els diners del premi del Consell de Cooperació internacional pel desenvolupament humà (2008) al projecte.

Veieu fotos d’aquest període prement aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*