Caldes Solidària amb el poble Sahrauí

Projecte de “Vacances en Pau”

Colònies nens i nenes sahrauís

 

El projecte de colònies d’infants sahrauís de Vacances en Pau a Caldes que promou Caldes Solidària és un símbol de solidaritat amb els nens i nenes sahrauís i un clam per la pau, contra la injustícia i la guerra.

Amb aquest projecte famílies d’arreu de Catalunya acullen a l’estiu infants sahrauís provinents dels campanents de refugiats de Tindouf (Algèria).

El projecte està organitzat per la Delegació del Front Polisari conjuntament amb entitats solidàries amb el Poble Sahrauí. La delegació al Vallès Oriental d’ACAPS (associació catalana d’amics del poble sahrauí) coordina el projecte a la nostra comarca i Caldes Solidària al municipi de Caldes.

Els objectius del projecte són:

1. Facilitar que infants sahrauís tinguin la possibilitat de passar les vacances en un entorn diferent al dels campaments de refugiats de Tindouf

2. Facilitar l’accés a una atenció sanitària general i especialitzada als que ho necessitin

3. Donar a conèixer la realitat del poble sahrauí mitjançant l’arribada dels nens i nenes participants al projecte de Vacances en Pau i la seva relació amb les famílies catalanes

4. Fomentar i impulsar l’apropament entre el poble sahrauí i el nostre país.

5. Donar suport polític al procés d’autodeterminació del poble sahrauí.

Caldes Solidària coordina l’acolliment de nens sahrauís a Caldes de Montbui amb la col·laboració i suport financer de l’Ajuntament de Caldes.

 

Consulteu l’apartat de preguntes freqüents per resoldre alguns dubtes que pugueu tenir sobre l’acolliment.

One comment on “Projecte de “Vacances en Pau”
  1. Maria Palau Melet ha dit:

    Hola!

    Som la Maria i el Roger. Estem casats des de fa 4 anys. Hem esta els últims tres anys a un projecte de cooperación a la República Dominicana. Encara no tenim fills. Ens encantaría poder acollir durant aquest estiu a un nen/a saharaui. Ens motiven tots els objectius que indiqueu. No sabem si el tema de no tenir fills és un impediment. Vivim a Benicarló (Castelló).

    Esperem que ens pogueu aclarar els dubtes i si és el cas, ens informeu de la manera de fer la sol·licitud formal. Moltes gràcies.

    Maria i Roger

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*