Actes

12 octubre 2019

Concert de corals en favor dels Drets Humans a El Salvador

Us proposem una cita per la Festa Major de Caldes de Montbui, serà al dissabte 12 a les 13:00 a l’Església Santa Maria de Caldes de Montbui.

Diverses corals calderines es trobaran per presentar part del seu repertori en un acte la recaptació del qual es destinarà a la defensa dels Drets Humans a El Salvador per mitjà de Caldes Solidària que està impulsant des de Caldes la tasca del calderí Arnau Baulenas a l’Institut de Drets Humans de la Universitat José Simeón Cañas (Idhuca).

La Coral del Centre, la Coral El Calderí, la Coral infantil El Calderí i Caldes Groga es sumen a aquest acte cultural i solidari per la festa major de Caldes.

L’entrada és gratuïta, però els donatius voluntaris es destinaran al projecte que porta per nom “Protegint a les víctimes de la violència afectades pel desplaçament forçat intern a El Salvador“.

Caldes Solidària ha encetat al 2019 aquesta col·laboració amb l’Arnau Baulenas i Idhuca, hem demanat a l’Arnau d’ajudar-lo des de Caldes en la realització del seu treball, volem acompanyar-lo i volem aprendre! La tasca que realitzen és complexa i ben necessària en un país complex, on la violència està generalitzada, les violacions de drets humans, les amenaces, extorsions i assassinats són a l’ordre del dia, i milers de famílies, en particular infants, i adolescents de totes les edats, viuen sota l’amenaça de les “colles”, més conegudes com les “mares”, però també sota la forta repressió de les forces de seguretat i l’exèrcit.

La informació sobre el projecte, el seu context i la problemàtica existent, què fa Idhuca i en què treballa l’Arnau, tot això ho trobareu al següent enllaç: http://caldessolidaria.org/?page_id=1054

 

 

Lloc: Església Santa Maria de Caldes de Montbui - -

Horari: 13:00

Preu: Entrada gratuïta