Documents d’interès general

En aquest apartat trobaràs documents relacionats amb la nostra associació i/o interessants del món de la cooperació i la solidaritat, etc.

També hi pots participar aportant documents que poden ser de l’interés de tots.

Dossier assemblea general ordinària 2019

Aquest és el dossier de l’assemblea general ordinària celebrada el 13 d’abril de 2019. Conté, entre d’altres, l’aprovació de l’acta de la darrera assemblea del 2018, i la proposta (que va ser aprovada) de balanç econòmic 2018, pressupost 2019 i també la junta directiva proposada.

Biografia Pere Albajar

Podeu consultar el document que Caldes Solidària va presentar com a candidatura al premi de cooperació internacional pel desenvolupament humà que atorgava el Consell Comarcal del Vallès Oriental al 2010 i que finalment en va resultar guanyadora.

Guerra oberta pel negoci del mòbil

Article de finals del mes de febrer de 2013 coincidint amb la celebració del World Mobile Congress a Barcelona, on es plantegen diverses reflexions al voltant de la indústria de tecnologia i els titulars de premsa d’aquests dies.

No amb el meu mòbil

Article del mes de febrer de 2013 previ a la inauguració de l’edició del World Mobile Congress (WMC) a Barcelona, i prop de l’aniversari de l’aprovació de la moció a l’Ajuntament de Caldes per demanar més transparència a les empreses de telefonia mòbil i un espai de diàleg i reflexió al WMC.

Document: No amb el meu mòbil (254.42 kb)

007 torna, però no a Caldes

Article publicat a la premsa local de Caldes de Montbui el 2 de novembre de 2012 reinvindicant l’aportació del 0,7% dels ingressos propis municiapls a cooperació internacional al desenvolupament, denunciant alhora la disminució de la partida de cooperació als pressupostos municipals al 2012

Estatuts de Caldes Solidària

En aquest document es recullen els Estatuts vigents de l’associació Caldes Solidària aprovats a l’Assemblea Extraordinària del dia 21 d’abril de 2012

Document: Estatuts Caldes Solidària (2.28 MB)

A Caldes, 0,7%

Article de Daniel López, membre i fundador de Caldes Solidària, de desembre de 2011 en relació a la disminució del pressupost municipal destinat a cooperació per al desenvolupament.

Document: Document (29.84 kb)