15 octubre 2018

Estrena i recaptació 1.350 euros al musical solidari


El viatge d’en Prim, el musical solidari inèdit estrenat a Caldes de Montbui el passat 12 d’octubre per festa major, ens va acostar a diverses cultures a través de la música, també a Mampatim, al Senegal.

Gràcies a la col·laboració de molts calderins/es, artistes i assistents vam poder recaptar 1.350 euros per al projecte sociocomunitari, educatiu i de cooperació Centre Catalunya-Mampatim (prémer a sobre per consultar el projecte).

Ho farem arribar íntegrament a la contrapart del Senegal (l’Association Education Solidaire) amb l’empenta de tots i totes per contribuir al desenvolupament humà de Mampatim, per a que els joves trobin un espai per promocionar-se, formar-se, practicar esport i temps de lleure conjuntament. En definitiva, que trobin futur al seu entorn, pels seus mitjans, i contribuir també així a minvar el dur camí de l’emigració.

Si algú no va poder venir i vol contribuir al projecte pot fer-ho, ja que aquest té una durada prevista d’almenys 3 anys i és poden realitzar donatius amb una aportació única o domiciliant una quota. Al següent enllaç trobareu la informació de com fer-ho:
http://caldessolidaria.org/?p=975

Des de Caldes Solidària felicitem als organitzadors del musical per aquesta iniciativa, així i com a totes les entitats i persones que han col·laborat d’una manera o altra en aquesta aposta de treball col·lectiu i de coneixement entre entitats. Segur que tot l’esforç invertit en aquesta activitat complexa ha valgut la pena.

Caldrà ara fer-ne una valoració i recollir els punts forts i dèbils per ampliar l’aprenentatge i deixar la porta oberta a una altra aventura.

Gràcies!! Seguim!!