22 desembre 2019

Tanquem el 2019, bones festes!

A pocs dies de tancar l’any recollim gràficament les activitats de l’entitat aquest 2019 alhora que us desitgem unes bones festes‼️

Un any 2019 on hem intentat seguir treballant pels nostres objectius, fomentar la solidaritat a la nostra societat, acompanyar els cooperants calderins en la seva tasca i en definitiva aportar per un món just com titolàvem el nostre 25è aniversari (al 2016).

Perquè no serveix de res si no és justícia global. Aquest és el lema de Lafede.cat-Organitzacions per a la Justícia Global als seus 30 anys. I així ho hem viscut sempre, però cal seguir fent èmfasi en aquest esperit de voler globalitzar la justícia, i tant! Drets sí, però per tots i totes, dignitat sí, però de tots i totes.

No vivim la cooperació internacional com un acte de les bones persones, ni com una transferència de diners, sinó com un treball entre persones i de justícia.