17 gener 2019

Nou curs d’introducció a la cooperació internacional per al desenvolupament

Aquest mes de febrer la Universitat Popular de Caldes de Montbui engega nous cursos i en la seva oferta hi serem presents coorganitzant el Curs d’introducció a la cooperació internacional al desenvolupament.

Serà el quart curs en un format similar que realitzem a Caldes, després de les edicions del 2006, 2012 i 2014. Al curs pretenem descobrir què és realment la cooperació internacional per al desenvolupament i què és l’ajuda humanitària.

Volem intentar contestar de forma correcte moltes qüestions, per exemple: cal que hi hagi cooperació per al desenvolupament? què és un cooperant? Com s’ha de comportar? Què és un projecte de cooperació? Què són els Objectius de desenvolupament sostenible?

El curs és un requisit per als joves que vulguin participar en projectes de cooperació sobre el terreny i serveix per acreditar aquesta formació en el marc dels ajuts a joves per participar en activitats de cooperació al desenvolupament que porta convocant l’Ajuntament de Caldes de Montbui des de fa uns anys.

Trobareu la informació corresponent als horaris i al formulari d’inscripció a la web: http://www.centredemocratic.cat/upcm/cursos/cooperacio-internacional/

El curs s’impartirà al Centre Democràtic (Carrer dels Corredossos de Baix, 11, 08140 Caldes de Montbui, mapa aquí).

La Universitat Popular de Caldes de Montbui és una secció de caràcter cultural integrada en el Centre Democràtic i Progressista i, com a tal, comparteix l’objectiu històric del moviment ateneístic de promoure la formació de persones lliurepensadores en el camí de la transformació social.

És per això que incorpora una oferta formativa àmplia en diverses branques del coneixement, amb rigor acadèmic i científic.

Arrelada a Caldes de Montbui, amb identitat i projecció vallesana, està agermanada amb la Universitat Popular de Granollers. Des d’una decidida vocació d’obertura a tothom, la proposta educativa de la UPCM s’adreça especialment a totes aquelles persones que cerquen una visió de conjunt i una perspectiva integrada dels sabers, independentment de quin sigui el seu nivell d’estudis actual.