Actes

29 setembre 2021

Xerrada col·loqui amb Josep Artigas

Aquest DIMECRES 29 de setembre proposem una trobada amb l’escolapi i cooperant calderí Josep Artigas al Jardí de l’Espai Jove el Toc.

Conversem amb el Josep sobre el futur dels infants i joves de Mampatim i de la l’àrea del Fouladou, i de l’entusiasme que ha generat el nou Centre Sociocultural Kalasanz amb la sala Catalunya ja rendint i les pistes esportives acabades.

Els efectes més immediats a Mampatim: ha canviat res? Què s’espera ara? Quines són les següents fases?

Al 2018 es va concebre al Senegal el projecte Centre Catalunya de Mampatim per al desenvolupament humà de la regió a través de la promoció dels joves. Des de Caldes Solidària hem promocionat el projecte a Catalunya i hem sumat el recolzament de l’Ajuntament de Caldes per mitjà de les convocatòries de subvencions a projectes de cooperació, com també del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament (FCCD): projecte número 3236.

Coneixeu el projecte, els seus objectius i activitats al nostre apartat de la web:

Senegal Centre Catalunya – Mampatim

Seguim cooperant per al desenvolupament humà amb la nostra contrapart Association Education Solidaire de Écoles Pies de l’Afrique de l’Ouest, l’Ajuntament de Caldes de Montbui i la Fundació Educació Solidària (FES).

 

Lloc: Jardí Espai Jove el Toc - Font i Boet, 4 - Caldes de Montbui

Horari: 19:00

Organitzador: Caldes Solidària i Ajuntament de Caldes de Montbui

Preu: Entrada lliure