Actes

11 maig 2023

Presentació llibre amb Jordi Armadans

El proper dijous 11 de maig, a les 18h a la Biblioteca de Caldes de Montbui en Jordi Armadans ens presentarà el seu llibre “Pau. El valor de la vida als nostres dies”.

 

Lamentablement un llibre d’absoluta actualitat on molts pobles del nostre món no gaudeixen de la Pau com absència de guerra o de la Pau com presència d’unes condicions dignes de vida. Un llibre imprescindible per entendre millor la realitat que ens envolta.

 

En #JordiArmadans és politòleg, periodista i pacifista català. És un reconegut analista sobre conflictes, seguretat, desarmament i cultura de pau. Ha estat director de Fundació Per la Pau des del 1996 al setembre 2022, impulsant la seva tasca d’educació i sensibilització per la pau, en múltiples campanyes de desarmament i control d’armes, i en incomptables iniciatives de promoció de la cultura de pau, tant a casa nostra com en l’àmbit internacional.

 

A l’acte hi participaran també dos pacifistes calderins, en Pepe Beunza, primer objector de consciència polític a l’Estat espanyol, i en Daniel López en representació de #CaldesSolidària. Cal recordar que Caldes Solidària va néixer del moviment pacifista de #CaldesdeMontbui, per tant aquest acte sintonitza totalment amb la forma de pensar i actuar de la ONG.

 

Lloc: Biblioteca de Caldes de Montbui - Carrer de Santa Teresa, 3, 5 - Caldes de Montbui

Horari: 18:00

Preu: Entrada lliure